ΦΥΣΙΚΟ ΑΕΡΙΟ

εργασιες

Η σωστή λειτουργία μιας εγκατάστασης φυσικού αερίου και η διασφάλιση της μέγιστης απόδοσης του συστήματος προϋποθέτει μια ποιοτική και συστηματική συντήρηση.

εργασιες

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει εξ” ολοκλήρου και για λογαριασμό σας τις αιτήσεις για σύνδεση με το Φυσικό Αέριο, την μελέτη και την εγκατάσταση του δικτύου.

εργασιες

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει εξ” ολοκλήρου την εγκατάσταση ατομικών μονάδων αερίου και την εγκατάσταση τοποθέτησης λέβητα.

εργασιες

Η Εταιρεία παρέχει τη δυνατότητα στους πελάτες και το κοινό να μπορούν να αναφέρουν οποιαδήποτε ανωμαλία παρατηρείται στην παροχή του Φυσικού Αερίου.

ΒΛΑΒΕΣ 24 ΩΡΕΣ: Ο ΥΔΡΑΥΛΙΚΟΣ ΣΑΣ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ

Άλλες Υπηρεσίες

Φυσικό αέριο κεντικής θέρμανσης

Αν η πολυκατοικία ή η οικία διαθέτει κεντρικό λέβητα-καυστήρα, με ή χωρίς σύστημα αυτονομίας θέρμανσης για κάθε διαμέρισμα, η μετατροπή σε θέρμανση φυσικού αερίου πραγματοποιείται με απλά βήματα…

Αντικαταστάσεις καυστήρων

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει την αντικατάσταση του παλαιού λέβητα και καυστήρα σε πολυκατοικίες ή μονοκατοικίες με σκοπό την παράδοση του έργου σε πλήρη λειτουργία, με απόλυτη ασφάλεια.

Καθαρισμός λέβητα αερίου

Η σωστή, επαγγελματική και συχνή συντήρηση ενός λέβητα φυσικού αερίου είναι απαραίτητη για να εξασφαλίζεται η καλύτερη δυνατή απόδοση.

(210) 985 59 52

Επικοινωνηστε μεσω email, τηλεφωνου, φαξ η στειλτε μας ενα μηνυμα μεσω της online φορμας