Η ΥΔΡΟΛΥΣΕΙΣ, η εξειδικευμένη εταιρεία με την μακροχρόνια εμπειρία του Δημοσθένη Χρήστου με έδρα την Αθήνα, εγγυείται πως ο υδραυλικός ο οποίος θα σας επισκεφθεί στον χώρο σας, θα παρέχει άριστες υπηρεσίες σε πολύ προσιτές τιμές.

Με συνέπεια, μα κυρίως με αξιοπιστία, ερχόμαστε στον χώρο σας για όποια σχετική με τα υδραυλικά εργασία εσείς επιθυμείται.
Το συνεργείο μας είναι στη διάθεση σας 24 ώρες το 24ωρο για να σας παρέχει τις υπηρεσίες του, με σκοπό να επιδιορθώσει ή να αντικαταστήσει οτιδήποτε είναι σχετικό με τα υδραυλικά της οικία σας ή του επαγγελματικού σας χώρου.

ΥΔΡΑΥΛΙΚΟΣ ΑΘΗΝΑ

Η εταιρεία μας παρακολουθεί τις τεχνολογικές εξελίξεις ως προς τα υδραυλικά ζητήματα της οικίας, με σκοπό να παρέχουμε ακόμα καλύτερες υπηρεσίες σε εσάς. Υλοποιούμε τις πιο αξιόπιστες εγκαταστάσεις, ενώ προσφέρουμε άμεσο service στις επισκευές, σε εγκαταστάσεις ύδρευσης και αποχέτευσης, στα συστήματα θέρμανσης, τα μπάνια και τα κλιματιστικά σας.
Παρέχουμε ένα μεγάλο φάσμα υπηρεσιών οι οποίες σχετίζονται με τις υδραυλικές εγκαταστάσεις, τις ανακαινίσεις, τις αποφράξεις, τις αποχετεύσεις, το καλοριφέρ ή το φυσικό αέριο, καθώς επίσης και ότι σχετίζεται με τα ηλιακά συστήματα.

Υδραυλικές εγκαταστάσεις
Οι υδραυλικές εγκαταστάσεις είναι αυτές που εξασφαλίζουν το κτίριο με νερό, ενώ αποτελούν ένα σύνολο εργασιών οι οποίες σχετίζονται με τα υδρευτικά έργα, τις εγκαταστάσεις πυρόσβεσης και τα αποχετευτικά έργα.

Ανακαινίσεις

Υδραυλικές εγκαταστάσεις
Αναλαμβάνουμε την ανακαίνιση του μπάνιου ή της κουζίνας σας, δίνοντας άμεσα λύση στο πρόβλημα σας σε προσιτές τιμές.
Σύμφωνα με πρόσφατες έρευνες η ανακοίνωση του μπάνιου είναι ικανή να αυξήσει την αξία του σπιτιού έως και 20%.

Τα σύγχρονα μπάνια είναι στριμωγμένα και σε μικρό χώρο, ενώ πολλές φορές δεν έχουν καν παράθυρο για απομάκρυνση της υγρασίας. Η μακροχρόνια εμπειρία μας σας προσφέρει έξυπνες ιδέες και λύσεις με σκοπό τη δημιουργία του πιο σύγχρονου δομημένα μπάνιου.

Ενδεικτικά σας αναφέρουμε ορισμένες εργασίες που πρέπει να γίνουν κατά την ανακαίνιση του μπάνιου.

  • Αποξήλωση των παλαιών ειδών υγιεινής.
  • Αφαίρεση των πλακιδίων και καθαρισμό του χώρου.
  • Αποξήλωση του δικτύου ύδρευσης και αποχέτευσης και αντικατάσταση του με νέο.
  • Αλλαγές στο ηλεκτρικό δίκτυο του μπάνιου από έμπειρο ηλεκτρολόγο.
  • Τοποθέτηση νέων πλακιδίων.
  • Τοποθέτηση νέων ειδών υγιεινής.
  • Εγκατάσταση θερμοσίφωνα ή θερμαντικών σωμάτων.

Αποφράξεις
Ο υδραυλικός μας αναλαμβάνει με υπευθυνότητα κάθε είδους εργασία που σχετίζεται με τις αποφράξεις και την επισκευή αποχέτευσης σε όλη την Αθήνα.
Με τις εργασίες που σας παρέχουμε στο θέμα των αποφράξεων, δίνεται οριστική λύση στα προβλήματα των αγωγών, αποφεύγοντας πλημμύρες, βουλώματα σωληνώσεων, ακόμα και δυσοσμίες.

Αποχετεύσεις
Το προσωπικό μας έρχεται άμεσα στον χώρο σας για να σας προσφέρει εξυπηρέτηση στις περιπτώσεις αποφράξεων ή αντικατάσταση των αποχετεύσεων.

Θέρμανση
Το έμπειρο συνεργείο μας αναλαμβάνει την εγκατάσταση θέρμανσης κτιρίων μέσω συσκευών, κατασκευών και αυτοματισμών, με σκοπό την παροχή θερμικής ενέργειας σε όλους του χώρους του κτιρίου.

Φυσικό αέριο
Αναλαμβάνουμε την εγκατάσταση λέβητα φυσικού αερίου. Με την σταθερή παροχή φυσικού αερίου το νοικοκυριό εξασφαλίζει την θερμαντική ενέργεια, καθώς επίσης και την παροχή ζεστού νερού.
Σας προτείνουμε να επιλέξετε το φυσικό αέριο για την θέρμανση σας διότι αποτελεί μια από τις πιο οικονομικές μορφές ενέργειας, η διάρκεια ζωής των συσκευών και του εξοπλισμού είναι σαφώς μεγαλύτερη και τέλος αποτελεί μια οικολογική μορφή ενέργειας.

Ηλιακά συστήματα
Μέσω της εγκατάστασης ηλιακών θερμοσιφώνων μπορείτε να εξασφαλίσετε οικονομία στο ηλεκτρικό σας ρεύμα, ενώ έχετε ζεστό νερό ανά πάσα στιγμή. Το έμπειρο προσωπικό μας αναλαμβάνει την εγκατάσταση του ηλιακού σας θερμοσίφωνα, τη συντήρηση του ή την αντικατάσταση του.

Προσφορές της εταιρείας μας

Η εταιρεία μας παρέχει τις εξής προσφορές

  • Προσφορά ανακαίνισης μπάνιου ή κουζίνας στη μοναδική τιμή των 700 Ευρώ.
  • Προσφορά ηλιακού συστήματος. Αγορά και τοποθέτηση ηλεκτρικού συστήματος με 10 χρόνια εγγύηση, στη μοναδική τιμή των 600 Ευρώ.

 

Γιατί να επιλέξετε την ΥΔΡΟΛΥΣΕΙΣ
Πλέον δεν θα πρέπει να φοβάστε να καλέσετε τον υδραυλικό για οτιδήποτε πρόβλημα αντιμετωπίζετε και σχετίζεται με την ύδρευση.
Οι τιμές είναι προσαρμοσμένες στην σύγχρονη πραγματικότητα.